De Vennenruiters op de Koningsmarkt 2018

Posted on

Vorig jaar hebben we met veel plezier een geslaagde koningsmarkt georganiseerd. Dit was voor ons reden genoeg om ook de editie van 2018 te verzorgen. Net als vorig jaar zijn wij met onze stand te vinden voor het Raadhuis. Wij nemen een flinke portie enthousiasme en zon mee en hopen erop dat jullie zorgen voor een gezellig gevulde Lind en Balbius Vensterlaan.

Over ons
De Vennenruiters zijn gehuisvest aan de rand van het bos aan de Wolvensteeg. Vanuit daar ben je binnen enkele minuten in de prachtige bossen van Oisterwijk en kun je via daar doorrijden naar natuurgebied de Kampina. We beschikken over een groot terrein waar we door het jaar heen vele activiteiten organiseren. Op donderdagavond hebben we traditie-getrouw onze clublessen.

Activiteiten
We blikken graag terug op een jaar waarin we enorm veel activiteiten hebben georganiseerd. Zo hebben we vorig jaar een reünie georganiseerd voor al onze oud-leden, waar enorm veel mensen op af zijn gekomen. Ook kijken we terug op 7 succesvolle oefenspring-dagen. Begin dit jaar hebben we tijdens NL-Doet samen met mensen van het AZC onze kantine een make-over gegeven.

Sinds vorig jaar hebben wij een nieuw concept “Vrienden van de Vennenruiters”. Voor €10,- per jaar kun je vriend worden van onze vereniging. We organiseren voor onze jonge vrienden twee keer per jaar een ochtend/middag waarop ze kunnen langskomen om paarden te poetsen en een ritje te maken. Daarnaast wordt je op de hoogte gehouden van al onze activiteiten. Lijkt dat je leuk? Dan kun je je als vriend aanmelden bij onze stand.

Kom gezellig langs
Tijdens koningsdag zijn wij aanwezig om jullie vragen te beantwoorden en kun je bij onze stand terecht voor meer informatie over de markt en onze vereniging. Daarnaast hebben we net als vorig jaar een tafel waaraan geknutseld kan worden.

Mocht je het leuk vinden om een bezoek te brengen aan onze vereniging op donderdagavond hebben we van 19.00 tot 21.00 clublessen. Kom gerust eens langs!

Voor meer info en data van onze activiteiten www.devennenruiters.nl en vergeet niet onze Facebook pagina een like te geven en te volgen. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *